Amadeushotel.nl Amsterdam Hotels

Hotel Old Nickel Amsterdam

Onze kamer, zeer ondeugdelijke torens! We kregen eerst een kamer toegewezen met uitzicht op zee en een balkon en vervolgens verteld dat we toegewezen gekregen hadden de verkeerde kamer. De kamer die we hadden was al geboekt en er waren geen kamers met uitzicht op zee. We werden vervolgens in een kamer met uitzicht op de kerk, die een zeer aangenaam uitzicht was, maar er was een ventilator gaan de hele avond en het was vreselijk klein. De kamer die we in hadden was natuurlijk niet laten de volgende avond. Onze kamer, kwam te laat en de receptie personeel was uitstekend en zeer behulpzaam, maar. We hadden verwacht iets veel grootser voor de prijs. Helaas waren ze vrij goed volgeboekt, zodat we niet de beste kamers te krijgen. Kamer was klein en rommelig en de badkamer was klein. Het hotel was zeer schoon met een prachtig uitzicht echter. Zeer gezellige terrein te dwalen, en het is echt een prachtig uitziende plaats van een externe uitzicht, gewoon een beetje in de steek gelaten met het interieur. Restaurant was goed zonder uitstekend, zoals wij deden ervaring in andere delen van Bretagne. Kortom, voor de prijs die we dachten dat het gemiddelde waarde, maar nog steeds een zeer aangename plek om een nacht of twee door te brengen. Dit prachtige hotel een oase van vrede en rust voor ons tweedaagse verblijf hotels Amsterdam. We kregen grote kamer met een zithoek, dubbel balkon en een onlangs gerenoveerde badkamer. Grote zachte handdoeken en Occitane producten, ook!

Het uitzicht vanuit de kamer was prachtig over de tuinen en de zee. De tuinen zijn kraaknet en er is directe toegang tot het strand. Ik maakte gebruik van het verwarmd, overdekt zwembad, dat een echte bonus in kille oktober was. We aten in het restaurant op beide avonden. Het eten was heerlijk, de menu's fantasierijke gebruik te maken van seizoensgebonden streekproducten en de service was uitstekend. Huurprijzen worden op aanvraag en zijn een integraal onderdeel van onze fondsenwerving hotel Old Nickel Amsterdam. Ze gaan direct naar de bibliotheek van onschatbare waarde programma's en diensten te ondersteunen hotelaanbiedingen. De prijzen zijn inclusief operationele kosten, elementaire veiligheid en onderhoud, en toegewijde steun van de nypl kantoor van speciale evenementen. Film schiet: Kosten worden genoteerd op een geval per geval. Dag voor belasting in: Op basis van beschikbaarheid. Huurprijzen zijn gebaseerd op een vijf uur durende evenement tot uiterlijk middernacht. Na vijf uur of middernacht, indien dit eerder plaatsvindt, zal een uurtarief overwerk vergoeding van kracht voor elk uur of gedeelte daarvan, kunnen gebeurtenissen uiterlijk 1 a go. Evenementen kunnen worden gehouden in astor hal, mcgraw rotonde, de kaart divisie of de periodieke kamer alleen nadat de bibliotheek is gesloten voor het publiek. Hoe kan ik het bezit van een ruimte voor een evenement? hotel park en fly amsterdam

hotel-old-nickel-amsterdam nacht of twee door

Crown Hotel Amsterdam Hotel Old Nickel Amsterdam

Is een aanbetaling vereist? Is mijn borg terugbetaald? Als er al een greep op uw gewenste ruimte en datum, kunt u een tweede wachtstand te zetten en we zullen proberen om die datum vrij te maken voor jou. Om uw evenement te verstevigen, is een aanbetaling vereist. Alle stortingen en corporate donaties zijn niet gerestitueerd. Zijn fondsenwervers voor andere organisaties toegestaan in de bibliotheek? Het evenement is niet enkel in strijd met de eigen fondsenwerving van de bibliotheek. Het evenement brengt geen hilton schiphol hotel amsterdam directe werven van fondsen of de uitbetaling van middelen in contanten of op andere wijze op het evenement. Producten en diensten worden niet verkocht op het evenement. Bepaling of een evenement aan deze criteria voldoet zal worden op het eigen goeddunken van nypl. De bibliotheek heeft het recht om elk evenement op basis van dergelijke bepaling dalen. Non-profitorganisaties moeten het bewijs leveren van hun non-profit -status om deel te nemen aan onze non profit vergoeding schema bieden. Geen religieuze ceremonies, politieke gebeurtenissen, of het meerderjarig partijen zijn toegestaan. Burgerlijk huwelijk ceremonies zijn toegestaan, op bibliotheeklocaties goedkope hotels. Het burgerlijk huwelijk ceremonie wordt gedefinieerd als een niet-religieuze huwelijksceremonie uitgevoerd door een overheidsfunctionaris in plaats van door een geestelijke. Een burgerlijke plechtigheid die plaatsvindt op bibliotheeklocaties moet zijn zonder enige religieuze overtuiging en voldoen aan de wettelijke eisen van de staat en de stad Amsterdam.

Hotel Old Nickel Amsterdam

Een schriftelijke samenvatting van de ceremonie en verificatie dat de ceremonie zal worden uitgevoerd door een van de volgende moet door een door uw evenement coordinator stellen datum aan de nypl worden gepresenteerd. Hoe krijg ik toestemming om te filmen in de bibliotheek? Bezoek het filmen en fotograferen sectie van deze website voor informatie over filmen en fotograferen scheuten. De nypl behoudt zich het recht voor betrokkenheid bij een project weigeren en om eventuele scene waarin de bibliotheek is te zien keuren. Alle projecten moeten schriftelijk worden ingediend of komen niet in aanmerking lloyd hotel amsterdam prison hotel Old Nickel Amsterdam. Kan ik huur de stoep? Zijn er beperkingen? De voorste stappen zijn te huur voor evenementen en film-en fotoshoots. Gebeurtenissen of filmen op stoep nypl niet kan plaatsvinden terwijl de bibliotheek is open voor het publiek. Elke filmen op de stoep van de 42ste straat nypl is handgrepen door Bryant Park corporatie. De naam van de Amsterdam Public Library en de edward clark pottenbakker leeuwen zijn geregistreerde merken van de Amsterdam Public Library. hotel park inn amsterdam Ze kunnen alleen worden gepubliceerd met toestemming. Wij zijn niet de sponsor van uw evenement, en onze naam, logo of afbeelding, s, mogen niet worden gebruikt voor enig doel zonder toestemming. De bibliotheek heeft een lijst van voorkeursleveranciers, vermeld op deze website. Als u graag om een leverancier te gebruiken niet op de bibliotheek lijst, je kan, maar let wel dat de bibliotheek heeft definitieve goedkeuring over alle leveranciers. U dient uw leverancier keuzes te bespreken met uw nypl event manager. Kan ik hangen borden of spandoeken in en rond de bibliotheek hotel Amsterdam.

Goedkoop Hotel Old Nickel Amsterdam

De Amsterdam Public Library staat niet toe dat de promotie of aankondiging van een andere dan de Amsterdam Public Library merk merk. Geen borden, spandoeken, of promotiemateriaal kunnen in de openbare ruimtes van het gebouw worden geplaatst. Dit omvat de stoep, plein, gevel en stoep ruimtes van het gebouw. Alle producten die, tekenen, of promoties moeten worden weergegeven of uitsluitend en alleen plaatsvinden binnen gehuurde ruimte van de klant, als een publieke ruimte, na openbare uur, en met instemming van de NYPL. Ik zal worden verplicht om een contract te ondertekenen en verzekeringsdiensten? Alle huren partijen zullen moeten ondertekenen en te voldoen aan een standaard faciliteiten huurovereenkomst om de bibliotheek ruimte te gebruiken. Bovendien, als drank is om gediend te worden, verhuur partijen zal ook nodig zijn om een drank contract te ondertekenen. Verschillende niveaus van verzekering zal moeten worden verkregen, afhankelijk van de aard van het evenement. De bibliotheek houdt een drankvergunning dus alle wijn, sterke drank en bier moet door ons worden gekocht. Alle afspraken worden gemaakt via onze beverage manager. Aparte drank verzekering en contract van toepassing. Basis beveiliging en onderhoud zijn inbegrepen in alle huurprijzen. Eventuele extra veiligheid of onderhoud nodig is, ongeacht of het door u of door ons, gaat ten koste van de klant.

Bibliotheek beveiliging heeft het laatste woord in alle veiligheid. Kunnen andere evenementen vinden plaats in het gebouw op hetzelfde moment als de mijne? De bibliotheek zal het aantal gebeurtenissen gelijktijdig in de bibliotheek gebouw worden bediend bepalen, en wij niet garanderen u exclusieve gebruik van het bibliotheekgebouw, behalve in de locatie, s, zoals gecontracteerd. Echter, zorgen wij ervoor dat uw evenement is op geen enkele wijze verstoord door een andere gebeurtenis. Bovendien kan je het hele gebouw te huren om uw eigen gebruik te garanderen op het moment van uw evenement last minute. Uw event manager zal met u spreken over deze optie als je wilt. Heeft mijn gasten moeten gaan door een tas controleren? Tas controles zijn niet nodig bij verhuur evenementen. Echter, de bibliotheek behoudt zich het recht voor om alle pakketten, dozen, tassen, portemonnees, rugzakken, of soortgelijke voorwerpen en hun inhoud in de bibliotheek faciliteit worden gebracht inspecteren hotel Old Nickel Amsterdam – Zijn er rookvrije zones in het gebouw? Er is geen roken dan ook in elk interieur van het gebouw, met inbegrip van het laadperron en de aangrenzende gebieden. Zonder uitzondering, iedereen gevangen roken zal worden gevraagd om het pand te verlaten. Roken is alleen toegestaan buiten het gebouw, met inbegrip van de straat en stoep gebieden. Hoe krijg ik een plattegrond voor mijn evenement ruimte? U kunt uw nypl event manager vragen of ga naar de plaats waar u kunt downloaden en werken binnen de vergadering matrix programma om lay-out van uw evenement. Verschillende, geselecteerde plattegronden zijn ook beschikbaar in de algemene informatie sectie van deze website.

Heeft het gebouw toegang voor personen met een handicap? Een oprit naar het gebouw is gelegen op de 42e ingang aan de straatkant. Alle niveaus van het gebouw zijn bereikbaar met een lift aan de noordkant van het gebouw. Rolstoeltoegankelijk toilet faciliteiten zijn beschikbaar. Zijn alle van uw huur gebieden airconditioning? Er is geen airconditioning in beide Astor hal of het mcgraw rotonde centrum Amsterdam. Tijdens de feestdagen, zijn er decoraties aanwezig dat mijn evenement kunnen beinvloeden? Jaarlijks, vanaf medio november tot medio januari, zijn er een groot aantal vakantie decoraties in het hele gebouw. Gedurende deze tijd worden de kamers verhuurd is en deze decoraties mag niet worden gewijzigd of verwijderd worden om welke reden. Heeft de bibliotheek bieden parkeren en zijn er hotels in de buurt? De bibliotheek is gevestigd in het hart van hotel petit budget amsterdam Amsterdam City. Hoewel we niet parkeergelegenheid te bieden op het terrein, veel parkeergelegenheid en hotels liggen op loopafstand van de locatie van het gebouw. Krijg ik korting bij de bibliotheek winkel? Verhuur klanten hebben recht op een korting op de bibliotheek shop voor goederen gekocht voor gebruik tijdens alleen hun verhuur evenement. U moet aankopen organiseren via uw event manager. De bibliotheek winkel biedt een selectie van karakteristieke koopwaar voor al uw gift behoeften, waaronder boeken, sieraden, schrijfwaren, kerstkaarten, en de bibliotheek publicaties. U kunt de bibliotheek winkel te bezoeken, terwijl op Schwarzman gebouw of online winkel.

Door het huren van ruimte bij ons die u biedt ondersteuning voor alle van de waardevolle programma's en diensten van de Amsterdam Public Library te bieden heeft. Naast verhuur ruimten, de bibliotheek heeft een verscheidenheid van het lidmaatschap programma's die kunnen aanspreken. Zoals we naderden het einde van ons verblijf in Bretagne in september wilden we pont aven te verkennen en het is omgeving. Als chambres d'Hote in pont aven waren gevuld was het een zaterdag vonden we moelan sur mer en het prachtige domaine de saint thamec. Ik ben het eens met de andere reviewers dat moet je van plan aan te komen bij daglicht. Onze gps zelfs raakt verward met alle van de smalle wegen en scherpe bochten. Het was echter wel een te vinden een mooie en goed ingerichte eigentijdse woning in een klein dorpje aan de zee. Sylvie is de perfecte gastheer, biedt comfortabele accommodatie, een lekker ontbijt en een schat aan informatie over het gebied. In feite is het frans doc martin gefilmd in het volgende dorp. Op slechts vijf minuten lopen van haar huis leidde ons naar een spectaculair uitzicht op de zee en goed aangegeven en onderhouden wandelpaden, een deel van de kust die de kust van Bretagne dekt.

, , 3 Sterren Hotel Amsterdam
Hans Brinker Budget Hotel Kerkstraat Amsterdam
Apollo Hotel Almere Amsterdam