Amadeushotel.nl Amsterdam Hotels

Restaurants in Amsterdam

Amsterdam heeft naast een groot aantal uitgangsplekken en bezienswaardigheden, ook de enkele van de beste restaurants van Nederland. De binnenstad van Amsterdam staat vol van plekken waar u lekker kunt dineren of lunchen. Er is voor iedereen wel wat wils te vinden: van een afhaalchinees naar een sterrenrestaurant. Voor de lunch kunt u bijvoorbeeld een eetcafé bezoeken, waar u kunt kiezen uit een groot aantal verschillende gerechten, zoals soep, salades, broodjes, tosti’s, en veel meer.

In Amsterdam kunt u ook heerlijk dineren. Als u houdt van Aziatische of Oosterse gerechten, dan is de Zeedijk de ideale plek om te bezoeken. Hier kunt u verschillende heerlijke Chinese restaurants en toko’s vinden, waar u heerlijk Chinees en Kantonees kunt lunchen en dineren. Een van de befaamde restaurants die u hier kunt vinden is de Nam Kee. Hier kunt u de in Amsterdam alom bekende “Oesters van Nam Kee” eten. Deze heerlijke oesters zijn een uniek gerecht dat u alleen in dit restaurant, en dus alleen in Amsterdam kunt eten.

Restaurants in Amsterdam

Als u net van het centraal Station komt en een hapje wilt eten, dan is de beste optie om een restaurant op de Haarlemmerstraat op te zoeken. U kunt hier bijvoorbeeld het Eetcafé Haarlem vinden, waar allerlei lekkernijen op u wachten. Verder is de Nieuwmarkt ook een geschikte plek om een eet tentje op te zoeken. Hier kunt u onder andere het Japans – Aziatische restaurant ‘Le Fou Fow’ vinden. Dit wordt het beste restaurant in de buur geacht. Ook kunt u In Amsterdam op de grachtengordel kunt u ook lekkere restaurants vinden. Hier is het Restaurant Supperclub een aanrader. Dit luxe en trendy restaurant biedt niet alleen heerlijk eten aan, maar ook prachtige muziek en kunst. Voor pannenkoekenliefhebbers is er de pannenkoekenboot, waar u tijdens het varen onbeperkt pannenkoeken kunt eten. Er zijn ook andere boten waar u op kunt dineren, zoals de Lovers. In de Pancake Bakery, gelegen aan de Prinsengracht, worden ook heerlijke pannenkoeken geserveerd.

Een weekendje Amsterdam kan niet compleet zijn zonder dat u minimaal een keer een heerlijk restaurant heeft bezocht. U kunt er namelijk de heerlijkste restaurants van Nederland vinden. Voor ieder is er wel wat wils, van Aziatisch tot Frans tot Italiaans. Er zijn zelfs mogelijkheden om op een rondvaartboot te dineren. Amsterdam is dus culinair gezien ook een topstad. Als u een 30 euro hotel boekt, dan kunt u het geld dat u heeft bespaard dan weer uitgeven aan een heerlijke lunch of diner in een van de vele restaurants en cafés in Amsterdam. Boek nu een goedkoop hotel in Amsterdam!

Meer informatie over Amsterdam: 30 euro hotels in Amsterdam, Bezienswaardigheden in Amsterdam, Musea in Amsterdam, Winkelen in Amsterdam, Uitgaan in Amsterdam

,