Amadeushotel.nl Amsterdam Hotels

Uitgaan in Amsterdam

Amsterdam is ook een ideale stad om uit te gaan. Omdat Amsterdam zo groot is en zoveel mogelijkheden biedt voor het vullen van uw dag, is er altijd wel een perfecte plek waar u uw avond in kunt doorbrengen. U kunt bijvoorbeeld naar een cabaretvoorstelling gaan, een concert bijwonen, of een filmpje pakken in de bioscoop.

Amsterdam heeft talloze cafés en discotheken, die dagelijks worden bezocht. Het Belgisch Bierproeflokaal De Zotte naast het Leidseplein is een goede optie. U kunt hier, zoals de naam als zegt, verschillende heerlijke soorten Belgisch bier proeven. Café Edel, dat gevestigd is in het Sieraad, een voormalige school voor edelsmeden, is een gezellige cafékroeg met een leuk terras aan het water. Verder is Café Hesp, dat een prachtig uitzicht over de Amstel biedt, ook een leuke optie. Als u liever wilt gaan dansen, dan is de Paradiso zeker een plek die u moet bezoeken. In deze voormalige kerk worden verschillende optredens van artiesten gehouden. Aan de Oostelijke Handelskade bevindt zich de nachtclub Panama. Deze nachtclub is ook erg populair door de live muziek avonden en clubfeesten. Hiernaast is de Heineken Music Hall een toplocatie om uit te gaan. Deze plek staat bekend als de beste akoestische hal in Europa. Jaarlijks wordt de Music hall door meer dan 600 000 bezoekers bezocht. U kunt er bijna dagelijks optredens vinden van topartiesten. In de Rabo Meet&Greet kunt u na het optreden een dansje wagen.

Uitgaan in Amsterdam

In Amsterdam kunt u ook op vele locaties een filmpje pakken in een bioscoop. De Pathé Tuschinski, geopend 1921, is gevestigd in een prachtig pand dat door verschillende bouwstijlen wordt gekenmerkt. Er zijn hier 6 zalen te vinden waar de films worden afgespeeld. Deze bioscoop is vooral bijzonder omdat hier vaak de premières worden gehouden. Als u liever een avondje naar het theater wilt gaan, dan is het Koninklijk Theater Carré de beste plek om te bezoeken. Dit magnifieke theater, dat gelegen is aan de Amstel, biedt altijd een gevarieerd programma aan met onder andere pop- en muziekconcerten, cabaret, en musicals. Het pand is ook het noemen waard, want het is waarlijk prachtig. Verder is De Kleine Komedie, dat het oudste theater van de stad is ook een aanrader. Hier kunt u altijd bekende cabaretvoorstellingen bijwonen.

Ook qua uitgaan is Amsterdam de topstad om te bezoeken. U kunt er verschillende activiteiten in de avond ondernemen, zoals het bekijken van de nieuwste films, dansen in een club, of een theatervoorstelling volgen aan de Amstel. Bestel dus nog vandaag een 30 euro hotel en geniet morgen van een heerlijk avondje uit in Amsterdam. Boek nu een goedkoop hotel in Amsterdam!

Meer informatie over Amsterdam: 30 euro hotels in Amsterdam, Bezienswaardigheden in Amsterdam, Musea in Amsterdam, Winkelen in Amsterdam, Restaurants in Amsterdam

,