Amadeushotel.nl Amsterdam Hotels

Winkelen in Amsterdam

Amsterdam heeft naast een groot aantal bezienswaardigheden en uitgaansplekken ook veel leuke winkels. Het is de ideale stad in Nederland om er lekker een dagje te gaan shoppen. U kunt er verschillende gezellige winkelstraten vinden, met op elke staat een aantal passende winkels. Vooral de P.C. Hooftstraat is een veelbezochte plek. Op deze winkelstraat kunt u de meest luxe winkels vinden van Nederland.

Als u van plan bent om te gaan shoppen in de binnenstad van Amsterdam, dan kunt u het best rondom de Dam gaan kijken. U kunt in dit shopgebied een grote diversiteit van verschillende merken en zaken vinden. De Kalverstraat, naast de Kalvertoren, is een van de meest bekende straten. Verder is de Magna Plaza, gelegen aan de Nieuwezijds Voorburgwal, ook een aanrader. Naast de prachtige neogotische architectuur van het gebouw, kunt u er een enorm winkelcentrum vinden met meerdere verdiepingen. Vlakbij het warenhuis kunt u de Negen Straatjes vinden, die in de grachtengordel het westelijke deel vormen. U kunt hier vooral kleine, maar bijzondere winkels vinden. Verder is het Museumkwartier ook een ideale plek om lekker een dagje te gaan shoppen. Hier kunt u de meest exclusieve winkels van Amsterdam vinden. Dat is ook logisch, aangezien dit gebied in de luxe buurt Oud-Zuid ligt, waar veel beroemde mensen hun modecollecties aanbieden. Naast de Nederlandse winkels, kunt u er ook veel internationale warenhuizen vinden, zoals Rodier Paris en Max Mara.

Winkelen in Amsterdam

Het laatste grote winkelgebied in Amsterdam dat hier vermeld zal worden, is de Noordermarkt. U kunt op deze markt, die al sinds 1987 elke zaterdag voor de Noorderkerk wordt gehouden, van 9 tot 4 uur een groot aantal heerlijke biologische producten vinden. Deze plek is echt leuk om te bezoeken als u in Amsterdam bent, door het grote aanbod van ecologische producten, waaronder kaas, groenten, en brood. U kunt deze markt het best bereiken als u gebruik maakt van openbaar vervoer. De markt is als een spiegel voor Amsterdam: een multiculturele samenleving met een groot aanbod.

Een bezoek aan Amsterdam kan niet volmaakt zijn zonder een bezoek aan een van de hierboven vermelde winkelbuurten. U kunt in Amsterdam ook op andere plekken een groot aantal winkels vinden met een groot assortiment aan verschillende spullen. Als u gebruik maakt van een speciale aanbieding en een 30 euro hotel boekt, dan kunt u het geld dat u normaal zou uitgeven aan uw verblijf gebruiken voor het kopen van allerlei bijzondere producten in de winkelbuurten van Amsterdam. Boek nu een goedkoop hotel in Amsterdam!

Meer informatie over Amsterdam: 30 euro hotels in Amsterdam, Bezienswaardigheden in Amsterdam, Musea in Amsterdam, Restaurants in Amsterdam, Uitgaan in Amsterdam

,